Wednesday, April 9, 2008

Moais a go-go


2 comments:

.m said...

Ostres, jo em pensava que no trobarieu a gaire gent per l'Illa de Pàsqua (a banda de l'Andreu, l'Anna i tu), però a les fotos i surt gent "al fons" (van amb samarretes, així que no son Moais, jeje).
I què, a banda de Moais, què més heu fet per allà? Platjeta i tal?
Quina enveja veure-hos amb pantalons curts! (no és que aquí faci fred, però ja tinc ganes de deixar la jaqueta a casa!)q

Pere said...

.m!

Aqui ni ha forca gent... be, força tampoc... simplement mes gent. Una bona part de la gracia de l'illa es que al lloc mes "turistic" nomes em varem veure com unes 30 persones en total! La veritat es que si estigues plagat es que perdria molt la gracia.

I si, a la illa de Pasqua hi ha platjeta (poca), pero vaig poder fer una mica de surf!

-- p.